- Gamba panada, maionese de choco e coco.
- Breaded prawns, cuttlefish and coconut mayonnaise.
- Bacalhau confitado com risoto de espargos verdes.
- Cod confit with green asparagus risotto.
- Lombo de vitela laminada com aligot.
- Veal loin sliced with aligot.
- Mousse de chocolate 70%, gelado de morango e morangos salteados em vinho do Porto.
- 70% chocolate mousse, strawberry ice cream and strawberries sautéed in port wine.
- Para formalização da reserva solicitamos um deposito de 50,00€, este valor será deduzido no pagamento final no dia do jantar.
- To formalize the reservation, we request a deposit of €50.00, this amount will be deducted from the final payment on the dinner’s day.
- Bebidas não incluídas - 40€ por pessoa
- Menu price without drinks - 40€ per person.
- Bebidas incluídas - 53€ por pessoa - (Água, Refrigerantes ou Cerveja ou Vinho Branco ou Tinto, Café ou Chá)
- With Drinks included - 53€ per person. - (Water, Soft Drinks or Beer or White or Red Wine, Coffee or Tea)